تخم مرغ
نکاتی جالب در مورد تخم مرغ های پوسته رنگی
گروه علمی موسسه اطلاعات مرغداری
1- در پوسته تخم همه نژادهای مختلف ماکیان رنگدانه وجود دارد ولی در تخم های پوسته سفید میزان آن کمتر است.
2- فلزات روی ، مس ، آهن و منگنز از حاملان رنگدانه های پوسته تخم مرغ می باشند.
3- رنگدانه های پوسته در کوتیکول و در قسمت سطحی لایه اسفنجی قرار دارند.
4- یکی از علل گران تر بودن تخم مرغ های پوسته قهوه ای ، مصرف بالای غذا توسط نژاد تولید کننده آن می باشد.
5- رنگ پوسته با ارزش تغذیه ای آن ارتباطی ندارد.
6- رنگ تخم های پوسته رنگی در اثر سرکه از بین می رود.
7- رنگ پوسته قهوه ای تخم مرغها در تابستان و بهار ، روشن تر و در زمستان و پاییز تیره تر می باشند.
8- طراحی مناسب قفس و کاهش استرس سبب بهبود پیگمینتاسیون پوسته تخم مرغ می گردد.
9- پورفیرین ها مستقیما" در خون توسط سلولهای مترشحه پوسته جذب می گردند.
10- منشاء پورفیرین ها ، اویدوکت می باشد.
11- لایه کوتیکول پوسته و ماده زمینه ای آن محل استقرار پورفیرین ها می باشد.
12- اندازه تخم مرغ با میزان رنگدانه ها در پوسته ارتباطی ندارد.
13- در اثر افزایش سن ، تراکم پورفیرین ها کاهش پیدا می کند.
ترجمه و گرد آوری گروه علمی موسسه اطلاعات مرغداری
گروه علمی موسسه اطلاعات مرغداری
1- در پوسته تخم همه نژادهای مختلف ماکیان رنگدانه وجود دارد ولی در تخم های پوسته سفید میزان آن کمتر است.
2- فلزات روی ، مس ، آهن و منگنز از حاملان رنگدانه های پوسته تخم مرغ می باشند.
3- رنگدانه های پوسته در کوتیکول و در قسمت سطحی لایه اسفنجی قرار دارند.
4- یکی از علل گران تر بودن تخم مرغ های پوسته قهوه ای ، مصرف بالای غذا توسط نژاد تولید کننده آن می باشد.
5- رنگ پوسته با ارزش تغذیه ای آن ارتباطی ندارد.
6- رنگ تخم های پوسته رنگی در اثر سرکه از بین می رود.
7- رنگ پوسته قهوه ای تخم مرغها در تابستان و بهار ، روشن تر و در زمستان و پاییز تیره تر می باشند.
8- طراحی مناسب قفس و کاهش استرس سبب بهبود پیگمینتاسیون پوسته تخم مرغ می گردد.
9- پورفیرین ها مستقیما" در خون توسط سلولهای مترشحه پوسته جذب می گردند.
10- منشاء پورفیرین ها ، اویدوکت می باشد.
11- لایه کوتیکول پوسته و ماده زمینه ای آن محل استقرار پورفیرین ها می باشد.
12- اندازه تخم مرغ با میزان رنگدانه ها در پوسته ارتباطی ندارد.
13- در اثر افزایش سن ، تراکم پورفیرین ها کاهش پیدا می کند.
ترجمه و گرد آوری گروه علمی موسسه اطلاعات مرغداری
+ نوشته شده در دوشنبه بیست و هشتم دی ۱۳۸۸ ساعت 11:26 توسط مهیار حاجی اسفندیاری
|